Dimonds are, NOT, a girls best friend

Shibumis Olezka

Jag är kanske galen men för mig är valet så enkelt.

Varför lägga ner tid och energi på materiella saker som mest bara är kalla och hårda. Jag beklagar dom som tror att en diamant är en kvinnas bästa vän, dom går miste om så mycket i livet. Jag kommer ihåg alla gånger i min”riktiga” ungdom då pengarna aldrig ville räcka till månaden ut. Men valet var alltid lätt, var hundmaten slut stod det högst på priolistan. Skulle man haft en liten diamant i byrålådan skulle man självklart med glatt hjärta sålt den om man hittat en valp som man bara måste ha! 

För hur kan man värdera en varm hundkropp med fuktig liten nos som vill vara nära, nära.
En hund bryr sig aldrig om vad du är eller vad du har. En hund är den som alltid finns där när du behöver. En hund är den som alltid glädjer sig tillsammans med dig och aldrig säger nej när du hittar på något. En hund är den som ligger tätt intill de dagar du är sjuk och inte orkar göra något. En hund är den som ständigt visar dig på dina tillkortakommanden utan att lägga någon värdering i det. En hund är den som kan prata med dig helt tyst, genom telepati. En hund är en hund är en hund. Hur kan man inte älska dom!?

Shibumis Nestor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s