Valpisarna

Vilken härlig kull bolonkavalpar vi har ❤ Supertemperament, underbara rastypiska huvuden och uttryck men fantastiska pälsar. Tack Mumsan och Kasper, det gjorde ni strålande bra!

“De vackraste sakerna i världen kan inte ses eller ens beröras. De måste kännas med hjärtat. ”

– Helen Keller

6 reaktioner till “Valpisarna

 1. Men vilka godbitar ni har ❤️ är väldigt sugen på en valp men jag känner att jag måste vänta tills jag blir pensionär😔 men jag/vi kanske kan får möjlighet att komma och hälsa på framöver så man riktigt får träffa en Bolonka, få träffa rasen. Kan kanske höra av oss någon gång . MVH Marita Leontinsson

  Gillad av 1 person

  1. Självklart är ni välkomna att träffa våra småttingar. Men var bara beredd på att studs, hopp och sitta i knät 😀 Dom är nämligen övertygade om att alla som kommer hit enbart kommer för att träffa dom ❤

   Gillad av 1 person

 2. Hur gamla är valparna nu ? Tänkte om man skulle hinna få träffa dem innan de far till sina nya familjer . Vill som ta reda på så mycket som möjligt . Har haft 5 hundar under alla dessa år . De sista var två små blandisar den ena va inne på sitt 17 år och den andra sitt 15 år . Vi fick lov att ta bort dem för ca 2,5 år sen . Nu har vi nyss skaffat två katt kompisar . Det fattas nått när man inga djur har ,har haft både katter och hundar under hela min uppväxt. Det är livet 😊💕

  Gillad av 1 person

  1. Marita, dom är 8 veckor nu men blir kvar några veckor till pga resebestämmelser så du hinner träffa dom 🙂 Slå mig en signal så hittar vi någon tid som passar. PS Kolla det citat jag lagt in på inlägget ”Vårplantering” så ser du att vi är helt eniga ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s