Avsked

Nu är det höst i luften och det kommer nya tider. Det börjar också vara dags för småttingarna att lämna oss för sina nya familjer. I veckan var det dags för Cornflake och Swing att resa. Lite bitterljuvt är det allt, men vi vet att dom får det riktigt fint i sina nya hem.

Och ankmamman, dvs jag, blir så stolt då jag ser hur fantastiskt fint de klarat en hel dags resande med två flygbyten. När de äntligen fick fast mark under fötterna var det svansarna omedelbart i topp. Glada och trygga valpar som ser fram emot nya äventyr ❤

Sötaste lilla Cornflake
Swing på väg mot nya äventyr
Äntligen fast mark under tassarna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s