Lycka för uppfödaren

Det finns få saker som gör oss så lyckliga som det att hitta rätt familj till våra små. Och vi är helt övertygade om att vi gjort perfekta matchningar åt vår sista kull. Det ska bli spännande att följa er färd mot vuxna.
 
Först ut att flytta var lille Herr Kors och Tvärs. För honom var det helt problemfritt att åka nattåg mellan Umeå och Stockholm där nya matte väntade. Han mötte storstaden med svansen i topp och självklar pondus. Därför att storlek kommer inifrån, att man väger 900 gram betyder bara att man dessutom är extra söt.
Vi kan se genom välkomna uppdateringar att Mandel (som han numer kallas) funnit sig väl tillrätta med storebror Muskot och nya matte. Dom kommer att få det fint tillsammans alla tre ❤️
Mandel har landat i Stockholm
Mandel ställer alltid upp, här är det kökstjänst som gäller….
Vild lek med storebror Muscot
Oposis Kalopsis/Teddy tog istället vägen norrut och upp till hockyfamiljen i Luleå och lagottosyster Polly.
Där lever han livets glada dagar och njuter av fria vidder och snö. Matte hälsar att det är full fart, både i benen och i hans skarpa hjärna 🙂 Söt är han såklart också.  
Teddy tar julen på största alvar
Finaste Spöket i Köket/Milo skulle rest utomlands men på grund av corona tog vi beslutet att låta honom stanna i Sverige. Och vilken tur, för det visade sig att han hans för alltid bästa hem väntade på honom ❤️ I värsta ovädret kämpade sig matte upp från Stockholm med flyg. Hon önskade nog att hon haft ett paraply med sig….  Men jag tror att matte tyckte det var värt ett äventyr. Milo är lika glad och stormtrivs med sin nya familj. 
Visst kommer det någon….
— en ny bästa kompis ❤️
För att en bild säger mer än 1000 ord

Och så var det bara Tussilago Solskensnäsa kvar…. Länge tänkte vi nog att hon skulle stanna… men det fanns någon annan som tänkte annorlunda…. I bland är det värt att vara ihärdig 🙂 Ytterligare en 08 tog flyget upp och visst blev det kärlek från första stund. Från båda håll 💕 Extra roligt att nya matte med familj i många år barnvaktat Tussis (numera Nova) moster under många år. 

Hej då finaste Tussilago Solskensnäsa…. du kommer att bli älskad ❤️
Så nu har vi en liten Stockholmsliga och hjärtat slår ett extra slag när Milo och Nova fått träffas och fortsätta leka tillsammans. Kanske kan det bli någon trippelträff framöver då coronakaoset gett sig.
Men just nu, just idag är vi bara så glada och njuter av vetskapen att alla 4 i vår Lennart Hellsing kull hittat hem ❤️❤️❤️ Extra viktigt i dessa tider då intresset för valp är stort men många gånger tyvärr är mindre genomtänkt. Vi är lyckligt lottade!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s